Residència BonLloc

catala castellano

La nostra residència

 • imatge residencia
 • imatge residencia
 • imatge residencia
 • imatge residencia
 • imatge residencia
 • imatge residencia

El nostre entorn

 • imatge residencia
 • imatge residencia
 • imatge jardi
 • imatge jardi
 • imatge residencia
 • imatge jardi

Informació

Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'exposen les dades identificatives de l'empresa.

Residència Bon Lloc, amb domicili social a la partida Torres de Sanui 147, 25193 Lleida i telèfon 973 29 00 66.

El present lloc web és propietat de Residència Bon Lloc, té per objecte facilitar als nostres clients així com a qualsevol altre usuari, informació relativa als productes o serveis de Residència Bon Lloc.

L'accés i utilització de qualsevol dels serveis d'aquest lloc web és lliure i gratuït, i implica l'acceptació de les condicions d'ús que es descriuen en aquest avís legal.

Propietat intel·lectual

Queda totalment prohibida qualsevol tipus d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloent la reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial del mateix, sense consentiment exprés de Residència Bon Lloc.

L'usuari, única i exclusivament, pot utilitzar el material que aparegui en aquest lloc web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb fins comercials o per a incórrer en activitats il·lícites.

Protecció de dades de caràcter personal

Les dades de caràcter personal confiades voluntàriament a través dels mitjans a la disposició dels clients/ usuaris s'entenen concedits de forma expressa, precisa i inequívoca. El client/ usuari autoritza el seu tractament per a les finalitats administratives i de gestió, per a l'efectiu compliment i prestació dels productes i serveis sol·licitats.

La recollida de dades de caràcter personal es porta a terme amb la finalitat d'informar i promocionar els serveis oferts per Residència Bon Lloc; per això Residència Bon Lloc es compromet a respectar la confidencialitat d'aquestes dades en aplicació al disposat en la L.O.15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Residència Bon Lloc es compromet a tractar de forma absolutament confidencial les dades de caràcter personal i a fer ús de les mateixes exclusivament per a les finalitats indicades i a no cedir-les a terceres persones.

En el cas de currículums rebuts, informar que el tractament dels mateixos té com finalitat la selecció de candidats per a cobrir llocs de treball en aquesta empresa. La conseqüència de l'obtenció de les dades personals comunicades serà la participació en els processos de selecció que la mateixa realitzi per a cobrir llocs de treball de la pròpia empresa o en futurs processos de selecció de llocs que s'ajustin al perfil professional del candidat, tret que es manifesti el seu desig que les seves dades no siguin conservades per a aquesta última finalitat; en aquest cas l'empresa procedirà a cancel·lar-les d'acord amb la seva sol·licitud.

Varis

Residència Bon Lloc rebutja tota responsabilitat que es derivi d'una mala utilització dels continguts exposats en aquestes pàgines i es reserva la facultat d'en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, realitzar modificacions i actualitzacions sobre la informació continguda en la seva pàgina web o en la seva configuració.

Residència Bon Lloc farà tot el possible perquè la informació de les seves pàgines sigui correcta i actualitzada en tot moment, i l'accés al lloc lliure d'interrupcions, avaries o desconnexions. Tanmateix, Residència Bon Lloc no pot garantir la total absència d'errors, tant en els seus continguts com en el bon funcionament del lloc web, pel que no assumeix responsabilitat alguna respecte del dany o perjudici que pogués causar als seus usuaris o a un tercer una eventual interferència, omissió, interrupció o desconnexió durant l'accés a aquest lloc.

Així mateix, Residència Bon Lloc no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic, ni dels possibles errors originats pel fet d'utilitzar ordinadors infectats per virus informàtics o de les conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador.

 

tornar enrera